Няма друг вариант за България освен оставка на правителството и

...
Няма друг вариант за България освен оставка на правителството и
Коментари Харесай

Нинова: Изходът е само оставка и служебен кабинет


Няма различен вид за България с изключение на оставка на държавното управление и сформиране на длъжностен кабинет. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява информациите, че Бойко Борисов обмисля няколко разновидността за нов кабинет, само че в границите на този парламент.

Това неодобрение, което излезе на улицата и се натрупа с години, желае смяна. Всички останали разновидности са опит да се потуши недоволството на хората, акцентира Нинова.

По думите й с вота на съмнение, който левицата внесе в Народно събрание, за първи път ще се покаже по какъв начин работи приключения модел на корупция у нас. Корупцията стартира още от законодателството, с приемането на лобистки закони. След това идва институционалната рамка. Институциите са подчинени на този корупционен модел. След това са хората – непрофесионалистите, само че партийно правилни, подготвени да извършват поръчки. Накрая е възприятието за безотговорност, няма осъдени, няма виновни, изясни Корнелия Нинова.

Реакцията на премиера, който отстранява отговорните, в действителност е част о този корупционен модел, счита водачът на опозицията. Нещо промени ли се с отстраняването на хората. Няма институции, няма разделяне на управляващите, нищо не се трансформира, акцентира тя. И още веднъж повтори, че няма вид, при който Българска социалистическа партия да поддържа някакъв тип държавно управление в границите на този парламент или да одобри „ проект за единство “ на ГЕРБ и Патриотите.

Нинова съобщи, че изрично пази митингите и взе участие в тях. Днес се води война с паралелната страна и задкулисието, нашата партия е води от години. Самочувствието може да ми го дадат хората, а това ще се случи на изборите за партиен водач на 12 септември, сподели още Корнелия Нинова.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР