"Няма достатъчно зрялост от политиците, за да разберат, че преминаваме

...
"Няма достатъчно зрялост от политиците, за да разберат, че преминаваме
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Политиците не са узрели, че е нужна широка коалиция

"Няма задоволително зрялост от политиците, с цел да схванат, че прекосяваме през подобен интервал, че фактически е нужна задоволително необятна коалиция, която да взема решение проблемите на хората. "

Такава позиция изрази водачът на ПЕССергей Станишев в студиото на „ Събуди се” по

„ Това държавно управление, което си отиде, имаше заложени няколко изначални фундаментални дефекта. Първо - в хода на договарянията, които започнаха доста красиво, се стигна до договаряния единствено по тематиките, по които всички бяха съгласни. Където имаше разлики - се отхвърляха в бъдещето”, счита той.

Мнението на Станишев е, че е липсвала базисна политическа и съдружна просвета. „ Коалиция не се прави, в случай че не се почитате взаимно. Тук опира и до такта на премиера и до това всяка партия да се усеща значима и зачетена. Когато разбираме от медиите, че водачи на партии не са си говорили с месеци, какво чакаме като резултат - ще се взриви”, сподели той.

По думите му третият мандат е бил превдварително решен като крах. „ Още повече, следя държанието на Политическа партия. Те, сякаш, са уверени, че поради метода, по който беше свален ръководителят на Народното събрание, доста добре могат да разиграят предизборно тематиката на жертвата и да завоюват изборите”, разяснява още водачът на ПЕС.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР