Няма доказателства за успешна руска намеса в референдума за Брекзит

...
Няма доказателства за успешна руска намеса в референдума за Брекзит
Коментари Харесай

Британското правителство: Няма доказателства за руска намеса в референдума за Брекзит

Няма доказателства за сполучлива съветска интервенция в референдума за Брекзит през 2016 година, разяснява английското правителств о във връзка показания през днешния ден отчет на парламентарна комисия по въпроса, съобщи Ройтерс.

" Не виждаме доказателство за сполучлива интервенция в референдума за Европейски Съюз ", споделиха от кабинета в изказване. Правителството съобщи още, че " не е нужна ретроспективна оценка на референдума за Европейски Съюз ".
 

— BBC News (UK) (@BBCNews)

В отчета си комисията по разузнаване и сигурност към Камарата на общините подлага на критика държавното управление за бавната му реакция да установи съществуването на опасност от съветска интервенция в английската политика. Според създателите кабинетът е трябвало да осъзнае тази опасност след хакерската атака против сървърите на Националния комитет на Демократическата партия в Съединени американски щати през 2014 година

Говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова назова отчета " русофобия във подправена опаковка ". " Сензацията не се случи ", сподели тя, представена от ТАСС.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР