Няма данни за пострадали хора при силния трус от 4,8

...
Няма данни за пострадали хора при силния трус от 4,8
Коментари Харесай

Няма данни за пострадали при силния трус, в село Крумово са паднали комини

Няма данни за потърпевши хора при мощния трус от 4,8 по Рихтер в Асеновградско. Има паднали и напукани комини в село Крумово, което се оказва в епицентъра на земетресението.

Трусът е бил толкоз мощен, че хората са излезли на открито. Здравната работа в Крумово работи обикновено и преглежда хора със записан час.



По непотвърдена информация трусът е наложил и евакуацията на филантропичната гимназия в Пловдив.

Земетресението е усетено по високите етажи в Пловдив и Асеновград. Няма данни за нанесени вреди. Два пожарни коли в Асеновград обаче превантивно правят обход на съществени улици в града.

Към момента обстановката е спокойна. Спокойна е обстановката и на летище Пловдив - няма провали по инфраструктурата. Между 7 и 8 часа довечера има планувани два полета и те ще бъдат осъществени по график.



Земетресението е изкарало на улицата доста от жителите на Пловдив, в това число и екипа на БНТ-Пловдив.

" Бях на работното си място в нюзрума на БНТ-Пловдив. Силно земетресение, мощно се разклати пода. В един миг тътенът, който пристигна от тепето зад постройката на малкия екран, беше доста мощен. Трусът беше много мощен и осезателен и това ни накара неотложно да напуснем постройката ", споделя журналистът Димитър Димитров.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР