Няма да управлявате повече вие. Може да да предадете на

...
Няма да управлявате повече вие. Може да да предадете на
Коментари Харесай

Настъпиха здраво Кирил Петков заради Бойко Рашков

" Няма да управлявате повече вие. Може да да предадете на Бойко Рашков, че сигурно няма да му се получи. " Такива реплики насочат към някогашния министър председател Кирил Петков група мъже на летището в София. Те изясняват, че са от Перник и че лидерът на листата на Политическа партия в града Бойко Рашков няма никакви шансове там, съобщи Епицентър.бг.

Авторът на оповестения във Фейсбук видеоклип Робертино Стоилов твърди, че Петков чакал жена си Линда и децата да се завърнат от Канада.

Бившият министър председател се оплита в обясненията си за свършеното през времето на неговото ръководство и не може да даде логичен отговор на нито един от заложените му въпроси.

Ето какво написа създателят Робертино Стоилов:

Прибирам се от Белгия и кого да видя? Самият господин Кирил Петков, за който допуснах, че си отпътува за Канада, само че уви, индивидът очакваше жена си и децата си, които идват от Канада (най-вероятно). Опитах се да завържа логичен диалог с него, само че той едно си знае, едно си бае. Не отговаряше на въпросите ми, само че пък повтаряше едно и също. Едно и също повтаря и по малкия екран, и на местата, които посещава и се сетих за клипа, който набра голяма известност с Ивайло Шопски.

Много е елементарно, когато зад тила си имаш опитни пиари, само че когато си неопитен и ти задават въпроси, на които не искаш да отговориш, тъй като знаеш, че те снимат и отговорите няма да се харесат на симпатизантите ти, решаваш да си повтаряш едно и също. Попита ме дали имам деца и дали съм угрижен за България. Г-н Петков, аз съм угрижен за България, тъй като съм българин, израснал съм в България, изучавам и работя в България и се гордея с това. Надявам се и синът ми да учи и работи в България, тъй като се убедихме, че западното обучение не е кой знае какво.

Определено му беше неловко, когато го попитах дали го е позор от това, че се гордее с обстоятелството, че е взел участие в 24-часовия арест на най-големия опозиционен водач в България. Това ли е демокрацията, за която говореше на всички места. Не знае и къде са тези 9 милиарда лв., за които не спираше да приказва преди няколко месеца, сякаш имаше съществени доказателства за тях, само че още нищо не сме видели, къде са автомагистралите и мостовете, за които няма даже стартиран план? Не искаше да приказва и по тематиката с доставчиците, които оскъпиха цената на газа и въвличат във все по-голяма рецесия българския народ.

В допълнение към това Петков се закани, че ще продължи започнатото към арестите и преследването на водача ни. По думите му, изтъквам: “Това е единствено началото. Когато се върнем на власт и оправим КПКОНПИ и ще продължим! ”

Моят сътрудник Mihail Dinev го репликира като го запита дали под да “оправим ” комисията има поради това, комунистическия сатрап Бойко Рашков да я оглави. Колегата Динев порица екс-премиера по тази причина, че Политическа партия блестящо обявяват “проевропейските ” си визии, а в последна сметка употребяват комунистически похвати и му подсети решенията на българското правораздаване и висши европейски институции, които оповестиха арестите за противозаконни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР