„Няма да се върна в София”, зарече се певицата Мариана

...
„Няма да се върна в София”, зарече се певицата Мариана
Коментари Харесай

Мариана Попова: Няма да се върна в София

„ Няма да се върна в София”, зарече се певицата Мариана Попова пред другари във Facebook. Както Hotnews.bg към този момент писа, тя и мъжът й Веселин Плачков избраха да живеят в неговия роден град Плевен. „ Да имаш опцията да живееш умерено, без тапи, без стрес и на по- чист въздух е скъпо! Да се преместим и да изнесем децата си от болен град с заболели упоритости и извънредно напрежение е едно от НАЙ- Добрите решения, които сме взимали!



София от дълго време не е моят град оня, зеления, тихия, толерантния, сантименталния. Тук в Плевен откривам загатна за моята София и ми е безшумно... Боже какъв брой ми е тихо”, показа Попова. Главната причина двамата да се изнесат обаче бе абсурдът сред Плачков и екипа на ceриaлa "Пътят нa чecттa ".

След финала нa cнимкитe нa в кoйтo гeрoят нa Плaчкoв – Кирo-Хриcтиянинa бe наложително погубен, двойката реши дa ce реалокира отвън столицата. Точно, когато кариерата на Веселин набра скорост, ревностната Мариана го изпокара с цялата актьорска колегия и той остана без функции в киното и театъра.

фотография:фейсбук мариана попова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР