Няма да се продават земи и тази тема е приключена.

...
Няма да се продават земи и тази тема е приключена.
Коментари Харесай

Няма да се продават държавни земи, увери Денков

Няма да се продават земи и тази тематика е завършена. Това разгласи в Народното събрание министър председателят Николай Денков.

Нямало финансова полза да се продават тези земи. Каквито и кореспонденции да са разменяни сред Министерство на финансите и Министерство на земеделието и храните, изходът е явен - няма да се разпродава земя от Държавния фонд. Министър-председателят счита, че е обикновено двама министри да си пишат.

Темата бе повдигната от Има Такъв Народ, а Николай Денков упрекна хората на Слави Трифонов в търсене на скандал и измислици.

Това е проект на Асен Василев, който ще се случи през 2025, изясни депутатът Станислав Балабанов. Според него не е обикновено човек като Денков да е министър председател.

Няма потребност от камъни, когато решите, може да гласувате, има къде да отида, за разлика от някои от вас, репликира министър председателят.

Тошко Йорданов се ядоса, излезе на трибуната и назова премиера акад. Денков " сапун ".
 Има Такъв Народ упреква Асен Василев в неистина, че не планува продажба на държавна земя
Има Такъв Народ упреква Асен Василев в неистина, че не планува продажба на държавна земя

Тошко Йорданов показа формален документ за доказателство на лъжата

Припомняме, че на 27 ноември президентът на финансовия министър за разпродаване на поземления фонд. По думите му това е стратегически запас на страната, обвързван с националната сигурност, който не може да се употребява за настоящи бюджетни потребности. Според него по този начин се отваря и опция за злоупотреби. Тогава Радев насочи апел към народните представители " да спрат тази случка ".

Тогава Асен Василев назова изказванието на Радев, че финансовият министър счита да. Той уточни, че в закона няма член, с който да се продават земи от държавния аграрен фонд, няма такива планувани доходи.

" Възраждане " дават на прокуратурата желанието на МФ за продажба на държавни земи

Ведомството щяло да извърши нарушаване на Конституцията и национално предателство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР