Няма да се откажем от хартиения вот, направете усилие, иначе

...
Няма да се откажем от хартиения вот, направете усилие, иначе
Коментари Харесай

Борисов: Лъжат, че хората нямат избор как да гласуват! Ще има машини и хартиена бюлетина

Няма да се откажем от хартиения избор, направете изпитание, другояче Народно събрание стопира, сподели водачът на ГЕРБ

„ Чудех се доста, когато на Правната комисия приехме предлагането на Политическа партия и Кирил Петков за законопроект на КПКОНПИ. Всъщност те са търсили мотив да счупят и последното работещо Народно заседание. Това е нашият прочит ”, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията след срещата с парламентарната група на партията.

Той назова това атентат против демокрацията „ Ако този законопроект влезе в пленарна зала, ние ясно заявяваме, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще отдръпват законопроекта. Ще останат Обществения съвет, оставането на регион „ Чужбина ”, уточни Борисов.

„ Апокалипсисът след Кирил и Асен е безвъзвратен, знаят го и от Демократична България.

Ние от хартиената бюлетина няма да се откажем, няма да се откажем и от машинното гласоподаване. Затова приканих преди седмици да се вкарат машини от Съединени американски щати, Франция, Австралия, а не на машините на Мадуро ”, посочи водачът на ГЕРБ.

Борисов прикани депутатите да проявят здрав разсъдък, с цел да се резервира Народното събрание да работи. Предложи да се върнат в зала - Изток или Запад, още през днешния ден, даже през уикенда и да обсъдят Изборния кодекс.

Заяви, че е с две ръце за машинно гласоподаване, само че такива машини, каквито са в Съединени американски щати, а не „ във Венецуела и при Мадуро ”.

Очаквайте детайлности!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР