Няма да повярвате какъв случай е провалил сватба.Младоженецът отмени сватбата

...
Няма да повярвате какъв случай е провалил сватба.Младоженецът отмени сватбата
Коментари Харесай

Не е възможно! Как тъща проваля огромна сватба

Няма да повярвате какъв случай е провалил женитба.

Младоженецът анулира сватбата поради " непристойното " държание на тъща си. Шокиращата преживелица се е разиграла в индийския щат Утар Прадеш, пише India Times.
-->
Младоженците извършили всички нужни ритуали преди сватбената гала. Когато обаче женихът дошъл на мястото дружно с околните си, останал надълбоко афектиран от видяното.

В очакване на началото на формалната част гостите танцували и хапвали. Към тях се включила и майката на булката. По някое време, до момента в който танцувала, дамата си разрешила нещо, което безусловно потресло новоизпечения брачен партньор. 

В очакване на началото на формалната част гостите танцували и хапвали. Към тях се включила и майката на булката. По някое време, до момента в който танцувала, дамата запалила цигара.

Забелязвайки я да пуши, младоженецът реагирал с отвращение. Без да се замисля той прекъснал тържеството, станал от мястото си и декларирал, че сватбата няма да продължи.

Неочакваният процес на събитията предизвикал яростен спор сред двете фамилии. Тъй като спорът не съумял да се позволи, празникът бил анулиран дефинитивно, а женихът и фамилията му се прибрали при роднините си, написа Шоу Блиц.. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР