Няма да подавам оставка, защото това е интрига от вестник

...
Няма да подавам оставка, защото това е интрига от вестник
Коментари Харесай

Няма да подавам оставка, защото това е интрига от вестник на един проруски газов олигарх

" Няма да депозирам оставка, тъй като това е конспирация от вестник на един проруски газов олигарх, който вкара в подвеждане на обществото. Заради този метод няма да подам оставка. Това не значи, че след половин час няма да намеря друга причина, заради която да желая да си подам оставката. ". Така правосъдният министър Данаил Кирилов разяснява настояването на Българска социалистическа партия във връзка разногласието има или няма наблюдаване над правосъдната система в България по Механизма за съдействие и оценка.
Той добави: " Особено в правораздаването има всевъзможни проблеми, които могат да стигнат до оставка. " Вчера се насъбраха няколко събития, които приключиха с " извратеното пояснение на тематиката от в. Сега и кръга към Капитал ".
Исканата оставка на Лозан Панов, Кирилов разяснява по този начин: " Смятам, че изказването на сътрудниците от някогашния Висш съдебен съвет е с оглед тяхната морална преценка за предлагането и избора им преди 5г. Смятам, че имат безусловно цялостното право да отдръпват доверието си. По отношение на основанията, които се визират, аз бих могъл да допълня доста повече за едно такова самостоятелно решение. Например, събитията от декември 2019г., когато Върховният касационен съд пренаписа закона във връзка отнемането на имуществото на няколко български олигарси ".
" Не желая да ме разбирате вярно, никога Лозан Панов не би трябвало да бъде стимулиран да подава оставка, тъй като това би героизирало един подвластен магистрат. ", приключи правосъдният министър.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР