Няма да откриете полуфиналист, който не иска да отиде на

...
Няма да откриете полуфиналист, който не иска да отиде на
Коментари Харесай

Томас Тухел: Искаме да играем на Уембли

" Няма да откриете полуфиналист, който не желае да отиде на финала. Ще създадем всичко, с цел да приключим сезона на " Уембли ", разяснява треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел, откакто отборът му елиминар Арсенал.

" Показахме чудесна отборна игла. Супер удовлетворени сме. Доволен съм за щаба си, за клуба ", не скри възприятията си немският ментор.

Единственият гол на Йошуа Кимих с глава малко след час игра класира баварците на полуфинал в най-силния шампионат за първи път от 2020 година насам.

" Първото полувреме беше като партия шахмат, никой не искаше да отстъпи и да отвори играта. През втората част направихме разликата поради опита ни ", счита той.

" Не мисля, че ние сме любимци в шампионата. Реал Мадрид, кой различен? И Карло Анчелоти, кой различен? ", пошегува се той.

" Да спечелиш против Манчестър Сити е явен сигнал. Този мач ни струваше доста. Горди сме, че сме на полуфинал. Ще забележим след две седмици, само че ще създадем всичко допустимо, с цел да приключим сезона на " Уембли ", приключи Томас Тухел, като очевидното му предпочитание е отборът да стигне до финала на шампионата в Лондон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР