Няма да крием, че Хелена Кристенсен винаги е била любимката

...
Няма да крием, че Хелена Кристенсен винаги е била любимката
Коментари Харесай

Колко секси е Хелена Кристенсен на 54

Няма да крием, че Хелена Кристенсен постоянно е била любимката ни от супермоделите от края на 90-те. Както и една от най-красивите дами в света и до през днешния ден. Професионалната й кариера може да е в предишното, само че тя продължава да театралничи, както и да се занимава с снимка.
 Хелена Кристенсен, къпането в ледени води и методът на Вим Хоф, който следва
Тайното ентусиазъм на Хелена Кристенсен

Моделът още веднъж ни шокира с един от ритуалите си

Много постоянно ставаме очевидци на фотосите й в Instagram, на които тя се къпе в ледените води на родната си Дания и през най-студеното време. И очевидно въодушевен от това, известният бранд за бански Hunza G я канят за последната си акция.

54-годишната Хелена театралничи с пет разнообразни модела от капсулната сбирка, отдадена на самата нея. Десенът е райе, а цветовете - люляково и бяло. А моделът наподобява зашеметяващо както в другите модели половинки бански, по този начин и в прилепналата плажна рокля.

" Според мен е доста готина и интелигентна концепция да имаш сбирка от един и същи десен ", разяснява тя пред Financial Times. И добавя, че материята е доста приятна и комфортна, само че това, което я е привлякло в Hunza G, са точно десените.

дава бързо пояснение и по какъв начин да изглеждаме толкоз добре като нея в бански. " Тренировки. Това е тайната. " Тя посвещава свободното си време на бокс, както и на обичаното й плуване в ледени води.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР