Няма да имаме кандидат за поста председател на Народното събрание.

...
Няма да имаме кандидат за поста председател на Народното събрание.
Коментари Харесай

Александър Симов: Дежурните по любов към ГЕРБ боравят с аргументите на Радев

Няма да имаме претендент за поста ръководител на Народното събрание.

Получи се по този начин поради демонстрацията на мутренско предимство, която ни демонстрираха ГЕРБ, Движение за права и свободи, „Възраждане“ и остатъците от „Има подобен народ“ с желанието си да смъкват Никола Минчев. Това беше проява на мощ, за която липсваха каквито и да е аргументи. Председателят на Народното събрание бе свален, тъй като не засекрети съвещанието и то се организира пред очите на всички. Планът беше съвещанието да се засекрети, с цел да може представителите на ГЕРБ и Движение за права и свободи да настояват, че са били изнесени шокиращи неща, които маркират пътя към национално изменничество на българите“, Това съобщи националният представител от “БСП за България ” Александър Симов в ефира на БТВ.

По думите му откакто е станало ясно, че тематиката Македония е подправена тематика от опозицията са решили да обезглавят Народното събрание.

„Това се оказа най-голямата им стратегическа неточност, тъй като провокира митинг в поддръжка на кабинета, който уредниците на мутренския акт не са си и представяли“, сподели още Симов.

„Вотът на съмнение ще предопредели оставащия живот на този парламент и има ли бъдеще пред него. След това можем да проведем обикновено полемиката какъв да е ръководител на НС“, безапелационен бе социалистът.

Според него концепцията е била да има общ кабинет под някаква експертна форма сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, „Има подобен народ“, а евентуално и „Възраждане“, само че напусналите Има Такъв Народ депутати с това си деяние са осуетили въпросния проект.

„Не считам, че е пазарище на депутати, а дежурните по обич към ГЕРБ непрекъснато се пробват да наложат това твърдение“, изясни Симов за думите на президента Радев, който упреква ръководещите за търговия с народни представители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР