Няма да има опасност за изборите и гражданите не трябва

...
Няма да има опасност за изборите и гражданите не трябва
Коментари Харесай

Фандъкова уверява: Няма опасност за изборите заради бомбените заплахи

" Няма да има заплаха за изборите и жителите не би трябвало да се опасяват " . Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова пред News.bg за това подготвена ли е столицата за предварителните парламентарни избори в неделя и по какъв начин ще се отрази цунамито от бомбени закани в страната.

Коментарът си тя направи, откакто взе участие на конференция " Предизвикателствата и опциите в областта на строителството - ролята на нововъведенията, новите технологии и уменията. Събитието е проведено от Камара на строителите в България и в. " Строител ".

Нейното огромно терзание е нарушаването на образователния развой в учебните заведения и университетите. Фандъкова обаче има вяра, че за изборите Министерство на вътрешните работи и полицията ще се приготвят още по-добре, а и условията са за 24 часова защита във всички изборни секции.

изработването на нови протоколи за реакция при такива закани. Столична община взе участие в тази група. Трябва да има по-голяма сигурност за учебните заведения и за децата , тъй като за изборите полицията ще охранява 24 часа, само че отговорността на шефовете е доста огромна, когато би трябвало да вземат решение.

Фандъкова отхвърли да разяснява дали бомбените закани са от Русия защото не разполага с информация и подготвеност. Тя има вяра, че органите и Министерство на вътрешните работи ще намерят изпълнителните и поръчителите на опасността. " За мен е значимо да има успокоение в града и дейната роля на полицията тук е от решаващо значение ", сподели Фандъкова.

Фандъкова посочи, че няма съответни решения по какъв начин ще гласоподава на предварителните избори на 2 април - дали с машина или на хартиена бюлетина. На последните предварителни избори гласувала с машина без проблем, тъй че като влезе в изборната секция, ще вземе решение по какъв начин да упражни правото си на избор.
 Няма заплаха от терористични офанзиви след бомбените закани в учебни заведения
Няма заплаха от терористични офанзиви след бомбените закани в учебни заведения

Целта на активистките групи, които стоят зад вчерашните бомбени сигнали в учебни заведения е да всяват суматоха и страх
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР