Няма да има Коледа в Уиндзор тази година! Кралица Елизабет

...
Няма да има Коледа в Уиндзор тази година! Кралица Елизабет
Коментари Харесай

Без Коледа в Уиндзор? Шокиращо решение на Кралицата

Няма да има Коледа в Уиндзор тази година! Кралица Елизабет Втора анулира фамилния обяд в замъка, откакто „ омикрон “ нахлу в Британия. Британския монарх отхвърли на 50 свои родственици правото да седнат на една маса с нея за празника, на фона на страховете от нова пандемична вълна.

95-годишния монарх планираше да посрещне към 50-тима посетители, измежду които принц Чарлз и Камила. „ Със страдание “ и „ като защитна мярка “ кралското семейство няма да се събере за празниците в двореца Уиндзор “, прибавя още представител на кралицата, написа razkritia.com.

95-годишната кралица трябваше да посрещне 50 души родственици на празненство в замъка Уиндзор другата седмица. Ден след празненството тя трябваше да чества в Норфолк, където щеше да прекара самата Коледа.

Елизабет обаче е била принудена от събитията да анулира събирането, защото коледната среща би била прекомерно огромен риск за нея.

 За втора поредна година Елизабет анулира събитие, което по принцип се организира в двореца Бъкингам в Лондон. Това решение беше взето откакто милиони британци се отхвърлиха от проектите си за тържества и срещи със фамилията по празниците. Причината е новата вълна от „ Омикрон “, която заплашва да удари острова и към този момент нанесе първите си провали

 Междувременно стана ясно, че най-вероятно фамилията ще се събере в по-камерен състав на литургията в деня на Рождество. Най-малкото, ще участват Кейт и Уилям, дружно с Чарлз и Камила. Подробности не са известни, нито дали и кои членове на семейството ще участват на тържествената меса. Стана традиция коледното вървене на черква да е една от атракциите на сезона. И бе една дребна опция за Меган и Кейт да покажат нови тоалети, да показват, че не са скарани и се схващат изцяло. Въпреки че отсъствието на Хари е явно към този момент трета година и несъмнено не се нрави на никого от семейството, написа „ Дейли мейл “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР