"Няма да има Брекзит! Брекзит е мъртъв", скандираха около 300

...
"Няма да има Брекзит! Брекзит е мъртъв", скандираха около 300
Коментари Харесай

Скандирания Няма да има Брекзит! Брекзит е мъртъв“, огласиха британския парламент

"Няма да има Брекзит! Брекзит е мъртъв ", скандираха към 300 еврофили нощес пред английския парламент и приветстваха отхвърлянето от депутатите на съглашението за бракоразвод с Европейския съюз, оповестиха международните информационни организации.
"Това е отлично, това е още един стадий, с който да останем в Европейски Съюз ", съобщи 82-годишната Нина Хаул, която взе участие в демонстрации под прозорците на Уестминстър "от 14 месеца ", при всяка парламентарна сесия за Брекзит.
Противниците на Брекзит бяха окичени със сини и жълти гирлянди, с цветовете на европейското знаме. Те желаеха Народното събрание да отхвърли съглашението, с цел да може по-късно да се свика нов референдум с вярата Англия да остане в Европейски Съюз.
37-годишната Ема Кнагс бе пристигнала да отбрани правото си на свободно придвижване и съобщи: "Цялото ми семейство е облагодетелствано от европейското поданство. Родителите ми живяха 28 години в Белгия, където съм родена и съумях да науча други езици ", споделя тя.
Други последователи на оставането в Европейски Съюз са обезпокоени за сигурността. "Допускам, че тероризмът може да се върне във Англия, в случай че има Брекзит ", споделя 55-годишният ирландец Питър Бенсън, който от 35 години живее във Англия.
Пред Народното събрание имаше и няколко десетки последователи на Брекзит, които също бяха удовлетворени.
"Гласувахме за излизане от Европейски Съюз, затова би трябвало да излезем от Европейски Съюз, нали сме народна власт ", споделя Сюзън Никълсън, пристигнала от Йоркшър. Лондончанката Хариет се надява, че Брекзит ще върне величието на Англия, ще промени образа на "свръхнаселения " Лондон и ще накара "някои хора да си заминат ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР