Някой в Oculus е оплескал нещата доста здраво: изтекъл сертификат

...
Някой в Oculus е оплескал нещата доста здраво: изтекъл сертификат
Коментари Харесай

Всички Oculus Rift шлемове спряха да работят заради изтекъл сертификат

Някой в Oculus е оплескал нещата много крепко: изминал документ провокира „софт брик“ във всички Rift шлемове на компанията. Потребителите не могат да започват софтуера на устройствата и не се знае по кое време казусът ще бъде оправен.

Първите известия за неприятната изненада се появиха в Reddit преди часове в пост, който към този момент е събрал стотици мнения.

Проблемът, доказан от Oculus, е обвързван с това, че документ е изминал и не е бил ъпдейтнат, вследствие на което потребителите получават известие за неточност Can’t reach Oculus Runtime Service.

Неприятната преживелица на процедура трансформира известния VR шлем в негоден и то в миг, когато компанията продължава да пуска огромни софтуерни ъпдейти, оповестени на последната ѝ конференция за разработчици. Най-засегнати вероятно са геймърите , които няма да могат да се възползват от VR игрите си, до момента в който казусът не бъде оправен. Съоснователят на Oculus Нейт Мичъл удостовери в Twitter, че компанията знае за казуса и работи по остраняването му.

Някои консуматори настояват, че са съумели да реактивират шлема по заобиколен път, само че методът е комплициран и евентуално рисков, тъй че евентуално най-хубавото решение е да се изчака пач непосредствено от Oculus.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР