Някой мъж около вас се държи странно? Като малко дете

...
Някой мъж около вас се държи странно? Като малко дете
Коментари Харесай

10 признака, че мъжът не е пораснал

Някой мъж към вас се държи необичайно? Като малко дете – непрекъснато се оплаква, лъже и не се държи учтиво. Доста мъже в днешно време имат такова държание, това може да ви покаже единствено едно – към момента не са пораснали. Без значение дали става въпрос за половинката ви, другар, родственик или сътрудник, всеки мъж може да стартира да се държи неестествено в даден миг.

Ето няколко признака, посредством които да се уверите:
1. Винаги закъснява
С това демонстрира цялостното си пренебрежение към приятелите си и хората, с които се среща. Не го интересува какво мислят останалите за това и че те не харесват това отрицателно качество в него. Той просто го прави.
2. Лъже
Прикрива истината за маловажни неща единствено и единствено да не излезе отговорен и да не попадне в скандал. Лъже за свое положително и това за него не е проблем. За него лъжата не е нещо чак толкоз проблематично, даже когато някой разбере истината той продължава да отхвърля и не признава, че грешката е в него. А въпреки всичко, в случай че към този момент е мъж с достолепие би ли лъгал непрекъснато?
3. Изневерява на приятелката си
Изневярата е изменничество по отношение на индивида до теб, а за него тя не е нищо изключително. Лъже приятелката си и даже не се усеща отговорен. Когато тя разбере или стартира да отхвърля, или упреква нея.
4. Създава интриги
Не държи на хората към себе си, споделя техните секрети с останалите и се пробва да направи скандал сред две страни. Обича да гледа, когато някой се кара, само че колкото и отговорен да е, постоянно гледа да се измъкне чист.
5. Оплаква се непрекъснато и се държи като малко дете
Не почита мнението на другите и постоянно желае нещата да се случат по неговия метод. Когато не му се угоди, той стартира да става свадлив и експлозивен. Това е типично поведение на дете, което несъмнено не се приема добре от зрелите хора.
6. Шегува се с приятелите си
Винаги акцентира техните дефекти, само че в никакъв случай своите. Когато някой се опита да се пошегува с него стартира да крещи и да се кара с въпросния човек.
7. Агресивен е
Без да има съответна причина стартира да налита на пердах даже на съвсем непознати. По този метод мисли, че демонстрира мъжествеността си, а в действителност единствено се излага и не реализира нищо с това държание.
8. Приема доста зле отвод
Когато някое момиче го е отхвърлило, той стартира да я наскърбява и да се държи зле с нея, с цел да се почувства тя зле. Изведнъж всичките му усеща се изпаряват и за него тя става зложелател. Не може да одобри, че не всички в близост го харесват.
9. Пие по доста и непрекъснато
На идващия ден се смее на постъпките си, които по никакъв начин не са смешни, само че на него му е най-лесно просто да не помни всичко. Когато е пийнал стартира да нервира приятелите си и да се държи неучтиво с хората към себе си. Пиян е нетърпим и всички хора към него го виждат.
10. Обсъжда някогашната си
Започва да приказва отрицателно за нея, макар че до преди няколко дни е казвал какъв брой доста я обича. Не почита избора си и в първия ден след раздялата стартира да търси ново момиче.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР