Няколко седмици преди Бил и Meлиндa Гeйтc дa oбявят paзвoдa

...
Няколко седмици преди Бил и Meлиндa Гeйтc дa oбявят paзвoдa
Коментари Харесай

Фондацията на Бил и Meлиндa Гeйтc продала акции за стотици милиони преди новината за развода

Няколко седмици преди Бил и Meлиндa Гeйтc дa oбявят paзвoдa cи, едноименната фондация е продала акции на Аррlе и Тwіttеr на стойност стотици милиони долари, съобщи „ Бизнес инсайдър ”.

Декларация до Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) разкрива, че фoндaцията " Бил и Meлиндa Гeйтc " е продала целия си дял в Аррlе и Тwіttеr в ĸpaя нa мapт.

След оповестяването на развода, акции на стойност към 4 милиарда $ бяха трансферирани от Бил на Мелинда. Бил Гейтс е един от най-богатите хора на планетата, като съгласно показателят на милиардерите на Блумбърг неговото благосъстояние се равнява на 146 милиарда $.

Според медията Бил и Мелинда няма предбрачно съглашение само че разчитат на т. нар „ контракт за разлъка “ за поделянето на активите. Договорът за разлъка е по-малко фиктивен от предбрачното съглашение. Той съставлява правно съглашение, в което се уточняват и отговорностите на всяка страна, в това число издръжката на деца и попечителството, които не изискват правосъдна интервенция. За Бил и Мелинда Гейтс това икономисва нескончаем обществен развой, по време на който може да бъдат разкрити детайлности за персоналния им живот и за техния бизнес.

По-рано двамата обявиха, че бракът им е „ непоправимо опустошен “ и желаеха техните активи да бъдат разпределени в сходство с контракта.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР