Няколко са знаковите убийства в годините на прехода на влиятелни

...
Няколко са знаковите убийства в годините на прехода на влиятелни
Коментари Харесай

Кои са неразкритите знакови убийства от прехода и ще бъде ли пореден случаят с Алексей Петров?

Няколко са знаковите убийства в годините на прехода на авторитетни фигури от незаконния свят, за които има данни, че са били свързани и с политическия живот у нас. Всички те остават неразкрити.

На 7 март 2003 година Илия Павлов е погубен от снайперист пред офиса на " Мултигруп " в столицата. Името на шефа на силовата формация е свързвано с 39 компании и управата на 24 акционерни сдружения. Ден преди убийството си е извикан на разпит за покушението против някогашния министър председател Андрей Луканов. Основава няколко банки и застрахователна компания.

Две години по-късно - на 26 октомври 2005 година, в автомобила си е убит банкерът Емил Кюлев . Той е някогашен кадър на Министерство на вътрешните работи от 80-те години. През 90-те взе участие в основаването на 5 банки, става съосновател на Конфедерацията на едрите индустриалци Г-13, а през 2001 година дружно с Илия Павлов и Васил Божков основава бизнес клуб.

През май тази година в дома му в Република Южна Африка бе погубен Красимир Каменов - Къро . Името му свързвано с редица знакови закононарушения, беше махленски и като гарант на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов в София през март 2022 година. До убийството си Къро беше търсен с алена бюлетина на Интерпол и у нас е упрекнат за убийството на служител на реда. Наскоро беше махленски в огромен скрит план за дискредитиране на висши магистрати, измежду които основният прокурор Иван Гешев.



Докато се разхожда в гората на 17 август 2023 година беше разстрелян Алексей Петров - предприемач, специалист по корпоративна сигурност и антитероризъм, учител и обвиняем по делото " Октопод ". В предишното - барета, осигурител, конфиденциален помощник на службите, някогашен консултант в ДАНС и неуспешен претендент за президент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР