Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за Джентълмените предпочитат блондинки

...
Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за Джентълмените предпочитат блондинки
Коментари Харесай

Рокли на Мерилин Монро, магическата пръчка на Волдемор, и още 1400 предмета от историята на Холивуд на търг

Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за " Джентълмените избират русокоски " и " Няма различен бизнес като шоубизнеса ", ще бъдат оповестени на търг през лятото, дружно с още 1400 други именити предмета от историята на Холивуд, заяви Асошиейтед прес.

През три дни през юли " Търнър Класик Мувис " и " Джулиънс окшънс " ще се обединят, с цел да разгласят на търг щита на Капитан Америка от " Капитан Америка: Първият отмъстител ", костюм " Живанши ", носен от Одри Хепбърн като Холи Голайтли в " Закуска в Тифани ", както и портфейлът на Джулс Уинфийлд от " Криминале ".

Един от шестте истински шлема на шурмоваците от " Междузвездни войни: Нова вяра " също ще бъде измежду предложенията на търга.

Реквизити от филмите за Хари Потър, като метлата " Нимбус 2001 " на Драко Малфой и магическата пръчка на Волдемор, както и чукът, употребен от Крис Хемсуърт в " Тор: Тъмният свят " са част от предметите, за които ценителите ще наддават.

Яхтата, в миналото благосъстоятелност на индустриалеца Пол Гети, и употребена във външните подиуми на кино лентата " Приятелят Джоуи ", с присъединяване на Франк Синатра, Рита Хейуърт и Ким Новак, също ще бъде препоръчана на търга.

Аукционът ще се организира от 15 до 17 юли в " Джулиънс окшънс ", Бевърли Хил

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР