Няколко пъти предлагахме през годините намаляване на депутатските заплати. Пак

...
Няколко пъти предлагахме през годините намаляване на депутатските заплати. Пак
Коментари Харесай

Скандал в парламента заради депутатските заплати

Няколко пъти предлагахме през годините понижаване на депутатските заплати. Пак дебатираме поради изключителното положени. Хората в действителност се нервират от възнагражденията на народните представители.

Това съобщи от парламентарната естрада Юлиан Ангелов от ВМРО/ОП.

"Предлагаме решение - месечните хонорари на депутатите и членовете на Министерски съвет да са в размер на 50% от брутните хонорари. Предлагаме решение на парче, а би трябвало дълготраен модел.

Искам да видя дали в действителност в тези тежки времена, депутатите ще гласоподават нашите оферти ", разяснява Юлиан Ангелов.

"От Вътрешна македонска революционна организация сме за това да има формула за образуване на заплатите, тъй че да не нервират народа ", сподели още той.

"Не виждам някой да предлага да се понижат заплатите на общинските кметове, които си подвигнаха по 4000-5000 лева заплатите след изборите. Не е ли редно всички на изборни постове да бъдат с понижени хонорари ", попита Ангелов.

"Има задкулисие зад решенията за заплатите ", счита депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

"Очаквам да кажете кой и по какъв начин работи със задкулисие. Колеги, осъзнайте се ", отговори му водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

"Ако вие имахте трайно виждане за депутатските заплати, трябваше да предложите разновидности през последните 2 години и половина.Така няма да изглеждате като човек, който се възползва от покруса. Това, което вършиме е грозно и непоносимо ", отвърна му Ангелов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР