Няколко от членовете-основатели на Oasis обичат да се пазят от

...
Няколко от членовете-основатели на Oasis обичат да се пазят от
Коментари Харесай

Забравената звезда на Oasis Guigsy видяна за първи път от 25 години преди 30-ата годишнина

Няколко от членовете-основатели на Oasis обичат да се пазят от братята Галахър, само че защото 30-ата годишнина от дебютния албум на групата Definitely Maybe подходи, уединените членове са снимани за първи път от години.

Пол „ Гуигси “ Макгуигън, на 52 години, пази невисок профил, само че е сниман покрай своя северен Лондон, до момента в който истинският барабанист Тони Маккарол, също 52, беше забелязан в Манчестър.

Гигси беше първият, който сътвори групата The Rain през 80-те години на предишния век, с сътрудници от групата Пол „ Bonehead “ Arthurs, 58, и Тони на барабани, преди да се причисли Лиъм Галахър, 51 и по-късно довежда със себе си брат си Ноел, 56. Групата трансформира името си на Oasis, с които подписват известно време в King Tut's Wah Wah Hut в Глазгоу, Шотландия - и останалото е история.

През август 1994 година групата издава дебютния си албум Definitely Maybe, който ги изстрелва до суперзвезда. Но за истинския състав това беше кратковременно, като Тони напусна скоро по-късно през 19...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР