Няколко месеца след като Швейцария се превърна в първата европейска

...
Няколко месеца след като Швейцария се превърна в първата европейска
Коментари Харесай

Опасна ли е за нас 5G технологията?

Няколко месеца откакто Швейцария се трансформира в първата европейска страна, притежаваща 5G мрежа, вести по какъв начин жителите на богатата страна се оплакват от идентични признаци, започнаха да валят в мрежата.

През последната година, планувания старт на високоскоростната безжична интернет технология, е оспорван от мнозина учени и считан за нездравословен за човешкото здраве. Веднага след инсталацията на антени в общо 102 места в Швейцария, няколко поданици и даже цели фамилии с къщи в центъра на Женева, са почнали да се оплакват, че не се усещат добре.

Те, самостоятелно и без значение един от различен, са съобщили за идентични признаци единствено ден откакто антените са били инсталирани. Състоянието се разказва с „ необикновен звук в ушите под формата на звънене “, тежки главоболия, нетърпими болки в ушите, инсомния, болки в гърдите, безпричинна отмалялост и възприятие за безпокойствие в личния им дом. 29-годишен мъж от Женева е позвънил на компанията, конфигурирала 5G антените, с цел да ги пита, по кое време са инсталирани устройствата. Оказало се, че е в същия ден, в който признаците почнали.

Легално, само че не и безвредно

Швейцарския доктор доктор Бертранд Бухс, който изиска още преди месеци мораториум над 5G технологията, твърди, че е виждал не един или двама пациенти с сходни признаци. „ В нашия случай имаме следната обстановка: Властите вървят в противоположна на разсъдъка посока... рискуваме да стигнем до злополука до няколко години... към момента няма съществено изследване за вредите от 5G, което не е и изненадващо, поради обстоятелството, че тази технология се създава в Китай. Трябва да се започва обществен спор по тематиката, тъй като проблемите няма сами да си отидат “, разяснява доктор Бухс.

Историите на хората от Женева са сходни с тази на Ан Милс - жена, която при посещаване в Германия е потърпевша от така наречен безжично радиационно отравяне. Тя е създател на дневник, в който разказва признаците си ден по ден, а те дават отговор съвсем буквално на това, което е разказано в Швейцария.

В същото време същите тези признаци са идентични с тези, изпитани от група дипломати, живеещи в Китай и разказани в няколко материала от 2017 и 2018 година Източникът на казуса тогава се оказа микровълнова радиация. Същата е добре разказана във военни проучвания на Съединени американски щати, а измежду признаците са: проблеми със съня, главоболия, чуване на странни звуци, замаяност, тревога.

Вече е разказано от няколко разнообразни източника, че сред 3 и 30% от популацията на планетата страда от признаци, свързани с микровълновата радиация – заболяване, което в последните години се назовава електросензитивност.

Каква обаче е разликата сред 5G мрежата и предшественика й – 4G връзките?

Списъкът е просторен:

- Честотата: 4G употребява честоти сред 750MHz и 2.4GHz. 5G употребява такива сред 10 и 300GHz.

- Дължината на вълната: Електромагнитните талази при 4G мрежата варират сред няколко сантиметра и няколко метра. Тези от 5G са неведнъж по къси – сред няколко милиметра и няколко сантиметра.

- Абсорбиране от тялото: Докато 4G микровълновата радиация минава през телата на хората безпроблемно, а силата й се всмуква от всичко, което съдържа вода, 5G мрежата пробива единствено най-горните пластове на човешката кожа.

- Разстоянието, което изминават: 4G електромагнитните талази могат да пропътуват няколко десетки километра по права линия, изключително в случай че антените са поставени задоволително високо. Обсегът на 5G вълните доближава единствено няколко километра, само че те елементарно биват блокирани от обекти, дървета, растения. По тази причина антените би трябвало да се слагат на почти всеки 100 метра.

- Механизъм на отрицателно въздействие: 4G и нискочестотните 5G мрежи оксидират тъканите. Милиметровите талази на 5G технологията имат топлинен резултат върху тъканите (разрушаващ). Възможно е, според от дължината на вълната, да се стигне до отрицателни резултати върху метаболизма, нервната система, ендокринната, както и репродуктивната система (Разсекретeни военни проучвания)

- Количество извършени проби: 4G технологията е тествана от военни, както и от интернационалните учени, с голямо количество проучвания, които демонстрират съществени отрицателни последици за животни, хора, растения, инсекти и бактерии. 5G мрежите са изследвани от някои военни, само че до момента не е извършен тест, който да покаже сигурността на тези технологии, преди те да бъдат въведени в приложимост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР