Няколко казаха на американския партньор на Sky NBC News, че

...
Няколко казаха на американския партньор на Sky NBC News, че
Коментари Харесай

Републиканският кандидат за президент Тим ​​Скот отпада от надпреварата през 2024 г.

Няколко споделиха на американския сътрудник на Sky NBC News, че не са имали авансово предизвестие и са разбрали, че той приключва кандидатурата си за Белия дом, до момента в който са гледали изненадващото му известие по малкия екран.

Г-н Скот влезе в конкуренцията през май с огромни очаквания, с милиони, изхарчени от негово име от високопоставени донори.

Въпреки това, той и останалата част от републиканското поле се бориха в доминирана конкуренция от някогашния президент Доналд Тръмп.

Републиканските противници се сблъскват

„ Обичам Америка повече през днешния ден, в сравнение с 22 май “, сподели господин Скот пред неделната вечер в Америка с Трей Гоуди на Fox News Channel.

< p> " Но когато се върна в Айова, няма да е като претендент за президент. Прекратявам акцията си. Мисля, че гласоподавателите, които са най-забележителните хора на планетата, бяха в действителност ясни, че ми споделят, „ Не в този момент, Тим “.

Прочетете повече:
Тръмп изпреварва Байдън в пет основни изменящи се щата, сочи изследване
„ Много близки “ избори в Съединени американски щати – какво ще ги реши?
Историческа фотография: Тръмп е упрекнат в 13 изборни измами

Той е вторият републиканец с висок сан, който се отдръпва от конкуренцията през последните няколко седмици.

Бивш Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс спря кандидатурата си да стане идващ президент, откакто се бореше да събере пари и поддръжка за акцията си.

Г-н Скот сподели, че няма да поддържа останалите си противници републиканци.

„ Избирателите са в действителност умни “, сподели господин Скот. „ Най-добрият метод за мен да бъда потребен е да не преценям кого би трябвало да поддържат. “

Прочетете още вести от Съединени американски щати:
Петима военнослужещи починаха, откакто аероплан претърпя „ злополука “
„ Забележителното “ вечерно меню от „ Титаник “ се продава на търг

Въпреки четири наказателни обвинявания и други правни провокации, господин Тръмп продължава да гласоподава надалеч пред противниците си.

Мнозина в партията имат вяра, че конкуренцията на процедура завърши, с изключение на някаква зашеметяваща смяна на ориста.

Кампанията на господин Тръмп не отговори незабавно на новината за напускането на господин Скот.

Бившият президент внимаваше да не подлага на критика сенатор, което накара някои да считат господин Скот за евентуален избор за вицепрезидент.

Но господин Скот наподобява изключи опцията да служи като вицепрезидент, като сподели, че позицията „ в никакъв случай не е била в моя лист със задания за тази акция, и сигурно не е там в този момент ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР