Няколко играчи в ЦСКА са с изтичащи договори, но на

...
Няколко играчи в ЦСКА са с изтичащи договори, но на
Коментари Харесай

Куп играчи на ЦСКА висят с изтичащи договори

Няколко играчи в ЦСКА са с изтичащи контракти, само че на този стадий няма твърдо решение по какъв начин ще се действа с тях, написа " Тема Спорт ". Трима от тези футболисти са Бусато, Албентоса и Анита, само че в техните договори има заложени клаузи за удължение. Пинто също е с контракт до лятото, само че той е без уговорка. Чорбаджийски пък самичък съобщи, че е в ЦСКА до края на сезона, след което ще търси друго развиване на кариерата си.

Неотдавна бранителят Албентоса сподели в свое изявление, че има уговорка за още една година и " наподобява съвсем несъмнено ще остане в ЦСКА ". Той обаче посочи, че до август има доста време и не знае какво ще се случи. Албентоса разяснява още, че би приел оферта от Ла Лига или от Съединени американски щати, само че на този стадий е благополучен в ЦСКА и желае да играе в евротурнирите в тима.

Към Анита пък е имало предложение от Китай малко преди да парафира с " алените " в края на февруари. Заради пандемията от ковид обаче нидерландецът е отказал да поеме към Азия. Въпреки това китайският клуб не е отдръпнал интереса си към него и следи обстановката. В най-многолюдната страна ще възобновят шампионата си на 18 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР