Няколко френски държавни органи са били засегнати от кибератаки с

...
Няколко френски държавни органи са били засегнати от кибератаки с
Коментари Харесай

Френските държавни служби са засегнати от кибератаки с „безпрецедентна интензивност“

Няколко френски държавни органи са били наранени от хакерски атаки с " невиждана активност ", сподели кабинетът на премиера Габриел Атал в понеделник, като в същото време настоя, че държавното управление е съумяло да овладее въздействието.

„ Много министерски служби бяха атакувани “ от неделя „ благодарение на познати механически средства, само че с невиждана активност “, сподели офисът на Атал, без да дава повече детайлности за задачите.

Източник по сигурността сподели на AFP, че офанзивите „ не са сега дължащи се на Русия ", явен обвинен за мнозина поради поддръжката на Париж за Киев след нахлуването в Украйна.

Щабът на премиера добави, че " спешна клетка е задействана за разрастване на контрамерки ", което значи, че " въздействието на тези офанзиви е бяха понижени за множеството услуги и достъпът до държавни уеб страници беше възобновен. "

Специализирани служби, в това число организацията за осведомителна сигурност ANSSI, „ прилагаха ограничения за пречистване, до момента в който атакит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР