Няколко експлозии избухнаха в центъра на Киев в понеделник, съобщиха

...
Няколко експлозии избухнаха в центъра на Киев в понеделник, съобщиха
Коментари Харесай

Няколко взрива се чуха в центъра на Киев, кметът призовава жителите да се приютят

Няколко детонации избухнаха в центъра на Киев в понеделник, оповестиха публицисти от Агенция Франс Прес, до момента в който сирените за въздушна офанзива прозвучаха в украинската столица и управляващите приканиха жителите да се приютят.

Експлозиите прозвучаха към 10:30 сутринта (08:30 GMT), откакто съвсем дузина души бяха ранени при нахлуване на съветски дрон над Южна Украйна тази нощ.

„ Експлозии в Киев. Отидете неотложно в убежищата “, кметът на Киев Виталий Кличко написа в обществените медии, добавяйки в по-късна обява, че службите за незабавна помощ са били изпратени в три региона на столицата.

Ръководителят на военната администрация на Киев сподели, че съветска ракета е развалила жилищна постройка в регион Печерски и детайлностите се удостоверяват.

Посланикът на Съединени американски щати Бриджит Бринк сподели в обществената мрежа X в понеделник, че Русия е употребила хиперзвукови ракети. " Силни детонации в Киев. През последните 5 дни Русия изстреля стотици ракети и дронове против суверенна страна ", сподели тя. " Украйна с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР