Няколко души са били убити при масова стрелба в развлекателен

...
Няколко души са били убити при масова стрелба в развлекателен
Коментари Харесай

Убити и много ранени, след като изгубил в турнир по Madden вилня във Флорида

Няколко души са били убити при всеобща пукотевица в развлекателен комплекс в Джаксънвил, Флорида, заяви полицията.
Службата на шерифа сподели в Twitter, че доста хора са ранени и прикани всички да заобикалят региона.Полицаите споделиха, че един обвинен е мъртъв на място, защото претърсванията не престават и при положение, че е забъркан някой различен.Стрелбата се е случила по време на шампионат за видеоигри, който се организира в Няколко души са били убити при всеобщо снимане в развлекателен комплекс в Джаксънвил, Флорида, заяви полицията.
Службата на шерифа сподели на Twitter, че доста хора са ранени и прикани хората да заобикалят региона.

Те споделиха, че един обвинен е мъртъв на място, защото претърсванията не престават и при положение, че е забъркан някой различен.

Снимането се случи по време на шампионат за видеоигри, който се организира в Jacksonville Landing.

Много фотоси могат да бъдат изслушани във видеоклип, който демонстрира, че събитието се предава се предавало онлайн онлайн на платформата Twitch . Турнирът е бил по Madden – известната игра по американски футбол на EA.

EA Sports, компанията, която издава Madden и е одобрила шампионата, съобщи, че работи с управляващите на място. По предварителна информация килърът е взел участие в конкуренцията по-рано, само че е изгубил.

Според „Лос Анджелис Таймс“ играчът е разкрил огън откакто е изгубил , а по-късно е погубен. Докладът, който цитира известия от различен геймър, не може да бъде доказан незабавно.

Jacksonville Landing е огромен търговски, развлекателен и хранителен комплекс в центъра на града.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР