Няколко души бяха принудени да потърсят медицинска помощ след мистериозни

...
Няколко души бяха принудени да потърсят медицинска помощ след мистериозни
Коментари Харесай

Множество хора, хоспитализирани след „инцидент“ във фитнес център, виждат, че „развиват симптоми“

Няколко души бяха принудени да потърсят здравна помощ след мистериозни „ непредвидени събития “ във фитнес център нощес.

Бърза помощ на Уест Мидландс беше извикана в три дома, свързани с хора, които са употребявали M Club Spa and Fitness в Стоук он Трент. Няколко други хора също се насочиха към незабавното поделение в Кралската университетска болница Стоук. Фитнес центърът заяви във Facebook, че през днешния ден е затворен и се извини за неудобството. В момента не е известно какви са били „ непредвидените събития “.

Изявлението гласи: „ Моля, имайте поради, че клубът Hanley ще бъде затворен през днешния ден заради непредвидени събития през вчерашния ден вечерта, водещи до предварително затваряне и планувано в допълнение следствие за през днешния ден. Членовете са известени и по имейл. Ще ви държим в течение по имейл и в обществените медии по отношение на повторното отваряне. M Club Newcastle ще остане отворен както нормално през днешния ден и, несъмнено, всички участия ви разрешават да употребявате този клуб като опция на Hanley. Извиняваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР