Няколко дни след Международния ден на възрастните хора, членовете на

...
Няколко дни след Международния ден на възрастните хора, членовете на
Коментари Харесай

С кръгла годишнина възрастните хора в Свищов отбелязаха своя празник

Няколко дни след Международния ден на възрастните хора, членовете на всички пенсионерски клубове в община Свищов се събраха с цел да отбележат своя празник и 30-годишнината от възобновяване на пенсионерското придвижване в България.

По традиция кметът на Свищов почете празника на възрастните хора като им сервира цветя и изрече своето почитание към тях. Той им благодари за моралната поддръжка и мъдрите препоръки, подбудени от богатия им житейски опит. От свое име и от името на общинското управление той им пожела здраве, доста радостни страсти и креативен възторг, с които да развиват активността на своите пенсионерски клубове.

За поддръжката и ангажираността към пенсионерите и всеотдайността му към хората от третата възраст кметът Генчо Генчев получи от Валентина Николова, ръководител на СЪЮЗА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ – 2004 ОБДИНЕНИ, благодарствено писмо и почетен орден във връзка 30-годишнината от възобновяване на пенсионерското придвижване в България. В своите думи към кмета тя акцентира, че имайки взор върху пенсионерските клубове в цялата страна, отговорно може да каже, че такива всеотдайни кметове като него се броят на пръстите на едната ѝ ръка. С почетен орден и признателен адрес за своята ангажираност беше отличен и ръководителя на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов, както и всички ръководители на клубове в Общината, за виновната им работа.

На тържественото събитие приветствени слова произнесе и ръководителя на пенсионерските клубове в община Свищов Мария Радулова, която изрече признателност към общинското управление за вниманието и поддръжката, и прикани пенсионерите да положат старания за привличането на нова членска маса, защото от 1200 индивида, все още членовете на пенсионерските клубове в общината са едвам 631.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР