Няколко дни ни делят от дългоочакваното ново гостуване на кралете

...
Няколко дни ни делят от дългоочакваното ново гостуване на кралете
Коментари Харесай

Thievery Corporation пристигат с пет гост-вокалиста за концерта си във вторник

Няколко дни ни разделят от дълго чаканото ново посещение на кралете на лаунджа Thievery Corporation у нас на 28 юни (вторник) навън в Националния исторически музей.

Този път емблематичният план на Ерик Хилтън и Роб Гарза идва у нас с цели пет гост-вокалиста, представляващи разнообразни етноси и културни обичаи. Омагьосващите им гласове ще ни понесат незабелязано към екзотични и непознати места и светове, виртуално музикално странствуване - запазена марка на Thievery Corporation
 България даде път на Северна Македония с историческо гласоподаване! 24 юни 2022 | България даде път на Северна Македония! В историческо решение на Народното събрание през днешния ден партиите Продължаваме...
България е втората дата от огромното европейското турне на групата The Outernational Tour V.2 след Букурещ, Румъния. В сегашния си сет музикантите са подготвили някои изненади - неизпълнявани досега онлайн части. Ще бъдат изпълнени и най-големите им шлагери Warning Shots ", " The Richest Man In Babylon ", " Lebanese Blonde ", " Until The Morning ", " Sweet Tides ", " Amerimacka ", " All That We Perceive ", " State Of Our Union ", " Revolution Solution ", " Liberation Front ", " El Pueblo Unido ", " Is It Over ", " Exilio ", " Shadows Of Ourselves ", " En Simple Histoire ", " Facing East ", " The Numbers Game ", " Mandalla ", " Letter To The Editor “ и доста други.

Начало на концертната вечер ще бъде даден с лъчение на музика от онлайн радиoто Boogie.FM, учредено от неотдавна напусналия този свят именит български диджей и продуцент Ramsey Hercules. На особено построените за събитието питейни заведения ще има и кутии, където искащите ще могат да оставят дарения за продължение делото на Ramsey, а точно по-нататъшното битие на BoogieFM.



Организаторите поучават феновете да дойдат в зоната на НИМ в 18.30 часа с градски превоз (линия на тролей 2, автобусна линия 111, 304 и 63) или такси вместо с персонален автомобил. Доскоро зоната преди и към НИМ разполагаше с задоволително място за паркиране, само че заради превръщане на част от пътното платно в пешеходна зона и отхвърли на Столична община - регион Витоша да отвори тази зона и да спомагат за краткотрайно паркиране в заградената зона, местата за паркиране са мощно лимитирани.

Тъй като концертът ще е навън, добре е почитателите да подсигурят и дъждобран, в случай че има краткотрайни валежи. В случай на извънредно неподходящи атмосферни условия е планувана аварийна закрита локация, а точно Интер Експо Център. Решението за това ще бъде оповестено в понеделник, 27.06.2022, когато излезе точната прогноза за концерта.

Последни билети за концерта към момента има и са налични. Деца до 12 години ще бъдат допускани без потребност от билет, само че с родител закупил постоянен или Вип билет.

В концертната зона зрителит ще могат да се освежат на особено построените питейни заведения за питиета и зона за храна, като за по бързото обслужване е добре да разполагат с пари в брой. Организаторите са подсигурили и лимитирано количество ПОС терминали за картови разплащания.

Събитието ще се организира при следния график:

18:30 Отваряне на порти
18:30 - 19:30 Boogie FM
19:30 - 21:00 DJ Unkle Billy
21:00 Thievery Corporation Live
23:00 Край

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР