Няколко часа след края на мегасблъсъка между Хабиб Нурмагомедов и

...
Няколко часа след края на мегасблъсъка между Хабиб Нурмагомедов и
Коментари Харесай

Конър се извини твърде късно

Няколко часа след края на мегасблъсъка сред Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър за купата на UFC в междинна категория на бял свят се появи още един извънредно любопитен подробност към борбата, за която ще се приказва дълго време.

В обществените мрежи се популяризира видео от края на третия рунд, от което проличава по какъв начин ирландецът изрича думите “само бизнес е”, а първенецът отвърща “предполагам” (според някои "хайде " - "let's go "). Фенове и експерти одобриха репликата на Макгрегър за закъсняло извинеие и пояснение за всичките обиди и прекрачването на границата на допустимия звук по време на изявленията в интервала за реклама на гвоздея на UFC 229.

UFC 229: McGregor apologized to Khabib mid fight Conor. "It's only business. " #UFC229 pic.twitter.com/DY8lMFcNWp
— Tomi the Man (@Tomi_TheMan) October 8, 2018
При състояние че Хабиб бе толкоз несдържан (нетипично за него) след успеха стана ясно, че е таял към две години неприязънта си към Макгрегър и страстите са ескалирали по противен метод.

Конър обаче очевидно прекомерно късно е поднесъл обяснението/извинението си, а за разлика от предходните му противници (например, Жозе Алдо), то Хабиб явно е канализирал омразата си не в безрасъдство на осмоъгълника, а в хъс за безапелационна победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР