Някои зодиакални знаци са страхотни любовници и няма какво да

...
Някои зодиакални знаци са страхотни любовници и няма какво да
Коментари Харесай

Партньорите на тези зодии са истински щастливци! Кои са топ 3 на най-добрите любовници в зодиака?

Някои зодиакални знаци са страхотни любовници и няма какво да създадем с изключение на да завиждаме на техните сътрудници. Всъщност, когато става въпрос за секс, нерядко се сещаме за онази смешка, че той е като пицата - и когато не е доста добър, отново е добър.

Но, друго си е, когато си с човек, който знае какво прави и просто е надарен. Има три зодиакални знаци, на които това им е в кръвта. Ето и кои са те!

Виж още: Любовта сред тези двойки зодии е най-силната и същинска!

3. Скорпион

Представителите на зодията са в действителност надарени льбовници. Те съумяват да притеглят безусловно всеки един от зодиакалните знаци. Те обичат да пробват всевъзможни пози и с тях прекарването няма по какъв начин да е скучно. Въпреки това, внимавайте! Скорпионите са извънредно ревностни, тъй че сексът за тях не е единствено развлечение.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Изневеряват извънредно елементарно!

2. Везни

Причината за високата позиция е Венера, която управлява зодията. Везните просто имат потребност от секс, с цел да се усещат живи. Това е част от щастието за тях. Те знает какво вършат в спалнята, само че постоянно мислят и за колегата си.

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на популярност и разточителен живот?

1. Телец 

Това са най-талантливите любовници измежду зодиака! Ако имате опция да прекарате нощ с представител на зодията, не се и замисляйте. Ако пък вашият сътрудник е зодия Телец, значи знаете защо приказваме. Телците са нежни, деликатни, чувствени...

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР