Някои знаменитости са известни със своите претенции и поведение толкова,

...
Някои знаменитости са известни със своите претенции и поведение толкова,
Коментари Харесай

Капризните звезди от киното, с които никой не иска да работи

Някои звезди са известни със своите искания и държание толкоз, колкото и със своя гений. Резултатът е, че макар големия им капацитет, те подлудяват всички в близост и хората в промишлеността просто не желаят да работят с тях.
Ето и кои са някои от най-капризните звезди в киното.
Стивън Сегал

 Капризните звезди от киното, с които никой не иска да работи
Той не е прочут само с бойните си умения, само че и със странното си държание. Невъзможно е човек да се разбере с него, доста е нападателен и е прочут с това, че си измисля истории. Постепенно се трансформира в извънредно нежелателен артист от режисьорите.
Носи му се славата също, че е лаком и желае огромни суми, с цел да се появи някъде. Днес е по-вероятно да го видите в някой сериал, в сравнение с огромния екран.
Крисчън Бейл


Красив и надарен, Крисчън Бейл е прочут и с огнения си характер и склонността да преиграва, в случай че нещо не му харесва, до момента в който снима филм, написа tialoto.
По време на снимането на „ Терминатор: Спасение “ през 2009 година той изстрелва куп обиди към шефа на фотографията, който инцидентно минава пред камерата, до момента в който се снима сцена.

Бейл по-късно доста се извинява за постъпката си, само че поради държанието му от този момент режисьорите хубаво се замислят, преди да го вземат в някой от филмите си.
Джеймс Камерън

Режисьорът на „ Аватар “ ни е дал някои от най-хубавите филми в историята на Холивуд, само че зад гения му се крие човек, с който мъчно се работи. Той е прочут с това, че изстисква до дъно актьорите – факт, който е доказан от Кейт Уинслет, когато споделя за „ Титаник “.
Ръсел Кроу

Всички го обичахме в „ Гладиатор “, само че за жалост този надарен артист не е по този начин любезен, колкото персонажа, който пресъздава на екрана. Агресивен и непредсказуем, кариерата му излиза от надзор, значително поради злоупотребата с алкохол и сборичкване на обществени места.
Като към това се прибавят и смъртни закани към режисьори по телефона, надали някой ще се учуди, че с него никой не желае да работи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР