Някои зловещи места предизвикват огромно любопитство – не толкова заради

...
Някои зловещи места предизвикват огромно любопитство – не толкова заради
Коментари Харесай

Да ти настръхнат косите – най-зловещите места на Земята

Някои злокобни места провокират голямо любознание – не толкоз поради това, което може да се види там, колкото поради тръпката по какъв начин ще ни се отрази видяното. Попаднем ли там, косите ни настръхват, даже да знаем, че сме в сигурност. Замисляме се за гибелта като за неизбежна действителност, само че в същото време се успокояваме, че въпреки всичко пред нас има още време, с цел да осъществим това, което сме запланували или за което мечтаем.
В августовския брой на Списание 8, който ще може да закупите на 8 август, Найден Колчев ни показва някои от най-зловещите места на Земята, които притеглят туристи. Заедно с филмите и романите на ужаса те са следващо доказателство, че природата на индивида е извънредно спорна - податлив е даже да си заплати, с цел да го плашат.
Ще ви загатнем единствено, че в Япония съществува специфична гора... на самоубийците, в която стотици лишават живота си всяка година. А покрай Мексико е ситуиран най-страшният остров, този на куклите. Те са хиляди, парцаливи са и висят от всяко дърво, от всеки шубрак и от всяка сграда. Поклащат се напразно, а нощем облеклата им шумолят. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР