Някои вече смятат, че април е месецът на мечтите им.

...
Някои вече смятат, че април е месецът на мечтите им.
Коментари Харесай

3 зодии могат да очакват проблеми през втората половина на април

Някои към този момент считат, че април е месецът на фантазиите им. За други тези няколко дни са поредност от неуспехи.

За страдание, втората половина на месеца не е по никакъв начин колоритна, изключително за трите зодиакални знака. Емоционални съмнения, липса на средства в сметката ви или подправено другарство са единствено началото на ядовете. Разберете дали това се отнася за вас.

 3 зодии

Овен - внимавайте с кого и защо си говорите

Въпреки че април стартира умерено за зодия Овен, през втората половина нещата могат да станат много разгорещени. И всичко това единствено поради един диалог. Разговор, който, както ще се окаже по-късно, ще бъде извършен с несъответствуващия човек. Овенът ще каже прекалено много фрази. И това бъде началото на огромна свада, поредност от недоразумения, огромна доза неприятни страсти. Овенът ще би трябвало да работи интензивно, с цел да анулира всичко. Ще се извини на няколко значими за него хора и няма да е елементарно да реализира тази задача. Понякога си коства да се замислим няколко пъти какво приказваме и с кого го приказваме.

 3 зодии

Рак – тествания във финансовата сфера

Инфлация, закрепена заплата за няколко години, това не са положителни индикатори за зодия Рак. От няколко месеца насам те изпитват проблеми с паричните средства и това не стопира дотук. Втората половина на месеца значи спомагателни разноски за Раците. 

И макар че шефът им най-сетне ще оцени работата им и ще им присъди дълго чаканата награда, тя няма да бъде употребена от Раците, с цел да осъществят фантазиите си. За страдание, отмора, спа уикенд, всичко това ще би трябвало да изчака. Ще се случи това, което никой от нас не харесва. Едно нещо ще повлече друго.
Уредите обичат да се скапват, изключително когато изтече гаранцията им. Ако сте си мислили, че април ще бъде по-спокоен и че спомагателната сума пари ще ви разреши да извършите освен това, може би сте се заблудили.

 3 зодии
Водолеите и техните любовни истории

Водолеите, които са във връзки, ще би трябвало да се приготвят за втората по-трудна половина на месеца. Няма да има приятни диалози, няма да има сантиментални вечери. Имате доста да си обяснявате един на различен. Ще повдигате тематики, които до момента сте избягвали. Ще изследвате страсти, които са ви били непознати. Ще се докоснете до сфери, които умишлено сте избягвали.
Това няма да са лесни моменти, само че в случай че не се откажете, това единствено ще укрепи връзката ви и ще придаде ново измерение на връзките. Понякога си коства да захвърлим всичко, което ни е смазвало, да се отворим, да приказваме за това, което сме крили. Заради вас, поради колегата ви, поради любовта.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР