Някои тенденции траят само един сезон, но има и такива,

...
Някои тенденции траят само един сезон, но има и такива,
Коментари Харесай

Най-яркият тренд, с който ще посрещнем пролетта

Някои трендове траят единствено един сезон, само че има и такива, които дизайнерите придвижват към идващия, и към по-следващия. Със сигурност можем да го кажем за color block комбинациите, които направиха зимата по-цветна и свежа. Достатъчно е да споменем зеленото, които ще продължи да бъде must have, което елементарно се комбинира със също толкоз ярки тонове като оранжево, фуксия и синьо. А в последно време обичаните ни ни демонстрираха какъв брой стилно може да наподобява в компанията на жълто. Да, жълтото, за което постоянно се чудим по какъв начин да му дадем късмет в дрешника ни, изключително когато ни липсва яркото слънце.
               

Ярко розовото пък видяхме, че може да се съчетава освен с алено, само че и с оранжево или лилаво. Даваме ви и няколко стайлинг хрумвания, с които да носите оранжевото с кралско синьо – една страхотна композиция, изключително за прехода от зимата към пролетта. Но освен ще посрещнем новия сезон с този тренд, само че и ще го запазим и за лятото, тъй като още през септември го видяхме в страхотни тълкования на стилния подиум в сбирките на, Versace и Tom Ford.
               

И като казахме Valentino, няма по какъв начин да не се сетим за на Кари Брадшоу от финала на „ Просто ей по този начин “, която тя носеше в комбиниране с розови ръкавици. Така че колкото по-смело подхождаме в избора на цветове, толкоз повече въодушевление ще си набираме в оставащите студени дни.
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР