Някои страни от Централна Азия сигнализират, че може да се

...
Някои страни от Централна Азия сигнализират, че може да се
Коментари Харесай

Русия не изключва страни от Централна Азия да се присъединят към западните санкции

Някои страни от Централна Азия алармират, че може да се причислят към западните наказания против Русия . За това предизвести съветският заместник-министър на външните работи Михаил Галузин, представен от ТАСС.

По време на третия Централноазиатски конгрес на интернационалния спорен клуб " Валдай " той уточни, че макар че споделят мнението, че едностранните стопански ограничавания са неприемливи и нелегитимни, някои страни от Централна Азия въпреки всичко не желаят да поемат опасности и са подготвени да се съобразят със глобите на Запада.

По думи на Галузин Русия не диктува на никого каква външна и вътрешна политика да организира, " когато това не опонира на взаимните отговорности, в това число тези в границите на Организацията на Договора за групова сигурност, Евразийския стопански съюз и Общността на самостоятелните страни ".
 И Казахстан не желае да прави бизнес в Русия
И Казахстан не желае да прави бизнес в Русия

Астана с ясна позиция за съветската експанзия

" Уверени сме, че централноазиатските страни ясно схващат, че изкуственото разрушение на връзките с Русия може да докара до по-сериозни вреди , в сравнение с прословутите вторични наказания ", акцентира той.

Заместник-министърът съобщи, че Русия е ориентирана към поредно подсилване на стратегическото партньорство със страните от Централна Азия.

На 16 и 17 май в Томския държавен университет се организира форумът на клуб " Валдай ", озаглавен " Русия и Централна Азия: привеждане в сходство с изменящия се свят ".
 Санкциите на Запада надхвърлили най-лошия сюжет на Русия
Санкциите на Запада надхвърлили най-лошия сюжет на Русия

Руската стопанска система обаче посочила своята непоклатимост в сложни периоди
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР