Някои се описват като избиратели, докато други казват, че са

...
Някои се описват като избиратели, докато други казват, че са
Коментари Харесай

Риши Сунак се бори да запази коалицията на избирателите, която постигна победа през 2019 г., според панела на избирателите на Sky News

Някои се разказват като гласоподаватели, до момента в който други споделят, че са подкрепяли торите през целия си живот и това е щабът на групата на консерваторите и ръководителят на акцията Айзък Левидо счита, че това е основно за идващите избори.

Открихме, че малко над една пета от гласоподавателите на торите ще преминат непосредствено към лейбъристите и има схващане за това, което значи лейбъристите измежду участниците в Панела на гласоподавателите, разкрива групата на цифровата общественост на Sky News-YouGov, основана през днешния ден.

Дълбочината на отчаянието в ръководещата партия обаче значи, че връзката сред партията и доста гласоподаватели е разрушена и те търсят нов дом.

През идващите две седмици, в това число посредством бюджета идната сряда, Sky News постоянно ще разпитва The Voters Panel - онлайн група от минимум 33 души от всички краища на Англия.

От 33-те подали отговора до момента, девет споделят, че евентуално ще останат с консерваторите, седем ще отидат при лейбъристите, пет п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР