Някои сделки са твърде добри, за да са истина; всеки

...
Някои сделки са твърде добри, за да са истина; всеки
Коментари Харесай

Единственото място в интернет, където можете да вземете нов MacBook Air за под $700? Walmart

Някои покупко-продажби са прекомерно положителни, с цел да са истина; всеки мислещ човек може да помирише нещо рибено на една миля разстояние и да се препаше против неизбежното отчаяние от улова.

Но някои покупко-продажби са прекомерно положителни и са правилни. Странно по какъв начин се получава това. В случаи като тези е рационално да потърсите институция, на която имате доверие (като New York Post Shopping Section например), с цел да ви насочи в вярната посока и да удостовери, че да, четете вярно, договорката е добре и е правилно.

Една такава договорка? Какво ще кажете за най-ниската цена за чисто нов 13,3-инчов Apple MacBook Air, налична в интернет? За стеснен интервал от време можете да вземете своя за малко под $700 от Walmart. Ние подсигуряваме: няма да намерите по-добра цена на никое място другаде в интернет.

Насладете се на съвсем безтегловен преносим компютър със забележителна продуктивност, до 18 часа живот на батерията и хубав Retina екран за супер явен текст и живи цветове, всичко това за под $700 тази седмица в Walmart.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР