Някои съображения по повод изчетеното от Борисов телевизионно обръщение, направи.

...
Някои съображения по повод изчетеното от Борисов телевизионно обръщение, направи.
Коментари Харесай

Енчев: Кой ще приеме СИК-аджия и правосъден министър с дефицити да пишат новата Конституция?

Някои съображения във връзка изчетеното от Борисов телевизионно послание, направи.
- Авторството на текста не е на премиера. Изключено е челият единствено „ Винету “ и псуващ като каруцар да е сътворил този памфлет.
 Анализ: Предложенията на Борисов са повърхностни и са самопризнание, че политическата система е зле Анализ: Предложенията на Борисов са повърхностни и са самопризнание, че политическата система е зле
Борисов направи яростно послание, в което изиска привикване на Велико национално заседание (ВНС), промени в Конституцията и преустановяване на п...
- Ползването от премиера на инсталирана на тв-камерата машинка за идиоти, така наречен аутокю, е самопризнание за интелектуална отпадналост и за още нещо – че Севда към този момент не е в играта и евентуално е заместена или от тениспартньора Харизанов, или от антрополога Харалан Александров, или от вносни пиарексперти на обичаните му немски фондации.
- Пасквилът се мъчи да хвърли мост към Слави Трифонов, Христо Иванов и протестиращите на площадите или най-малко да ги вкара в междуособни крамоли, които да циментират режима.
- Претоплената концепция за понижаване на броя на депутатите до 120 в този момент може да срещне съпротивата даже на Слави Трифонов. При идните избори той разчита на солидна парламентарна група, а при Народно събрание със 120 души ще има шепа депутати.
- Вместо да се разкая за съдружния си срам, електорално потопената Вътрешна македонска революционна организация продължава да копае дъното. Скъсалият със здравия разсъдък боен министър желае нова конституция с проваленото наложително гласоподаване и с пропадналата наборна военна работа. А с подкупващата концепция за разширение на президентските компетенции удря едни наколенки на президента. За всеки случай.
 Политически зоопарк: Защо Бойко Борисов потегли да трансформира Конституцията? " Политически зоопарк ": Защо Бойко Борисов потегли да трансформира Конституцията?
ГЕРБ ще внесе план за нова Конституция, която да отбрани правилата и началата на нашето съвремие. Това разгласи с изказване министър председателят Бо...
- В последна сметка задачата е една – да се печели време и пълзейки по стомах ГЕРБ и Оперативна програма да се доберат до 2021-а, когато са постоянните парламентарни избори, на които милионите от чекмеджето отново ще купят вота.
- Но в случай че ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи и Воля са събрали 160 депутатски души за привикване на Велико народно събрание, това е парламентарен пуч, циментиращ хунтата, която освен ще резервира този злепоставен парламент, само че и ще прави идващите избори.
- И кой естествен и честен човек ще одобри един СИК-аджия, правосъден министър с забележими дефицити и тайфа съдружни пудели да пишат новата конституция?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР