Някои са на мнение, че човек среща любовта само веднъж

...
Някои са на мнение, че човек среща любовта само веднъж
Коментари Харесай

Хороскоп за дами: Ето колко често ще се влюбвате в живота си според зодията

Някои са на мнение, че човек среща любовта единствено един път в живота. Други пък се втурват от една връзка в друга, освен това стремително.  От нашия хороскоп ще узнаете какъв брой постоянно ще се влюбвате през живота си, тъй като за всяка зодия звездите вещаят друг път в любовта.

Овен

Като Овен не пропущат опция за флирт. Въпреки това и вие търсите единствената (единствения). Според звездите ще се влюбите същински единствено един път и тази обич ще трае вечно.

Телец

Струва ви се, че непрекъснато се влюбвате още веднъж и още веднъж. Но внимание: увлечението е едно, а същинската обич напълно друго. Ето за какво съгласно звездите ще се влюбите същински единствено два пъти в живота. Веднъж на млади години (тази обич ще остане вечно в спомените ви) и един път на по-зряла възраст (тази обич ще бъде доста мощна и ще прерасне в сериозна връзка).  

Близнаци

Трудно се определяте и непрестанно търсите нещо по-добро. Твърде бързо ви връхлита страхът, че животът може да стане прекомерно еднообразен и даже отегчителен, в случай че се хванете с някого съществено. Ето за какво ще подарите сърцето си единствено на един човек – само че по тази причина пък напълно.

Рак

Влюбвате се елементарно и мощно. Защото най-голямото ви предпочитание е пълноценна връзка и огромно семейство. Едва ли не във всеки срещнат мъж виждате евентуален татко на децата си.

Лъв

Като Лъв имате високи условия към колегата си. Едва когато сте 100 % сигурни, че задоволява претенциите ви, стартирате връзка с него. Затова ще се влюбите същински не повече от три пъти през целия си живот.

Дева

Откриете ли един път сърцето си, любовта ви е безусловна. Затова първата ви огромна обич си остава и последна. Дори в връзките ви да има върхове и спадове, вие държите на връзката си и не я прекъсвате с лека ръка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР