Някои правят необвързващ секс поради липса на време за сериозна

...
Някои правят необвързващ секс поради липса на време за сериозна
Коментари Харесай

Видовете секс без обвързване

Някои вършат необвързващ секс заради липса на време за сериозна връзка, за други е лек за сърцето от някоя разлъка. Факт е, че всеки има потребност от деликатност и милувки, пък било то единствено за една нощ. Случайните полови връзки постоянно са осъждани от обществото. Но в случай че вие за себе си сте наясно какво вършите и осъзнавате, че такива връзки не са за цялостен живот, всичко е наред. Могат да се категоризират три типа секс без обвързване:

Спонтанен - Обикновено се случва като непредвиден завършек на вечерта. Жената желае, мъжът не отхвърля, или противоположното, а на идната заран си споделят " довиждане " и се връщат към естествения си живот. Случайният секс не е плануван авансово, той просто се случва.

Спонтанен, само че издирван - Този тип необвързващ секс се отличава с това, че тук дамата или мъжът умишлено търси сътрудник за една нощ. Барове, нощни клубове, заведения за хранене, търсещият секс без обвързване обикаля всички обществени събития, където е допустимо да откри удоволствието с чужд.

Съзнателен и дългогодишен - Особеното при този тип необвързващ секс, е, че двамата сътрудници поддържат дълготрайна, само че чисто полова връзка. Партньорите са непрекъснати, само че не изискват един от различен честност и не споделят отговорности. Те не вървят дружно на кино или заведения за хранене, за тях е значимо, че имат сътрудник, от който получават страховит секс и нямат никакви отговорности един към различен.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР