Някои от вас сигурно си спомнят русата красавица Рая Пакова

...
Някои от вас сигурно си спомнят русата красавица Рая Пакова
Коментари Харесай

Неустоимата Рая Пакова се оттегли от светския живот след работата на модел и тв водеща

Някои от вас несъмнено си спомнят русата хубавица Рая Пакова като водеща на „ Националната лотария “, а други от моделската ѝ кариера. Определено миската е едно същинско украшение. Блондинката не е състезател, само че постоянно е имала съвършено тяло – даже след раждането на първородния им наследник. Явно постоянно е спазвала прецизни режими. 

Виж още:  Новата чалга птичка също не харесва сутиени: Габриела сподели секси форми

Преди 3 години тя и половинката ѝ волейболистът Николай Пенчев станаха родители и от този миг хубавицата съвсем напълно завърши с телевизионната си кариера и с каквито и да е медийни дейни изяви. В момента тримата живеят във Франция, където Пенчев играе с тима на Кан.

Определено светският живот не ѝ липсва, тъй като когато качи фотография с околните си, тя наподобява повече от щастлива. Семейният живот несъмнено я задоволява изцяло и му се е отдала напълно.

Виж още: Радинела Чушева се възмути от участничките в " Ергенът ": нахока ги грубо

През последните години поради спортната кариера на нейния брачен партньор им се постанова да живеят на разнообразни места по света. Тримата несъмнено са едно съвременно, само че доста сплотено семейство, което прави всичко в името на домашния уют и положителните взаимоотношения в него. Един ден Рая още веднъж може да се върне в малкия екран и отново да бъде на екран, тъй като е родена за това.

Изображение: https://www.instagram.com/raqpakova/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР