Някои от тях също бяха облечени с тениски с крайни

...
Някои от тях също бяха облечени с тениски с крайни
Коментари Харесай

Народната Любов Се Стовари Върху Главата На Меркел С Пълната Си Мощ!

Някои от тях също бяха облечени с тениски с крайни лозунги, думи и изречения, които се асоциират с нацистите, в това число " Хайл Меркел ". Много от недоволните са от група, която се назовава " Меркелюнгенд ", явно иронична отпратка към младежкото крило на Хитлер " Хитлерюнгенд ".

Говорител на групата съпостави политиките на Меркел с тирания и с държавната загадка полиция на Източна Германия Щази.

Според полицията към 2 500 души са протестирали. Властите прибавиха, че 16 закононарушения са осъществени, в това число един стачкуващ е носел нож, а различен е носел самоделна бомбичка.

За малко са арестувани 10 души за определяне на самоличността им.

Меркел посети града близо три месеца, откакто Кимниц се трансформира в подиуми на принуждение, подбудено от дейности на крайнодесни след съдбовно намушкване на немец от двама мигранти на 26 август, написа нюз.бг.

По време на визитата си Меркел прикани недоволните жители да се дистанцират от демонстрациите с ксенофобия и крайнодесни екстремисти. Тя похвали обстоятелството, че доста жители на града са се противопоставили на ксенофобията.

Канцлерът посети локален баскетболен тим преди да взе участие на кръгла маса, където се появи с ръководителите на локалната власт.

По време на събитието Меркел прикани германците от източната част на страната да бъдат самоуверени, защото има причина за това.

Това е второто посещаване на Меркел в града от 2009 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР