Някои от най-известните имена в английската Висша лига все повече

...
Някои от най-известните имена в английската Висша лига все повече
Коментари Харесай

Зли кучета пазят звездите на Висшата лига

Някои от най-известните имена в британската Висша лига от ден на ден стартират да разчитат на животните, в сравнение с техниката що се отнася до сигурността в домовете им. Напоследък Премиър лийг се трансформира в сцена на обири. Последното имение на футболист, което стана жертва на крадци, е благосъстоятелност на Деле Али. Английският национал от Тотнъм остана без скъпи часовници на стойност 350 000 паунда. Отделно от това самият Али пострада леко, откакто опита да се саморазправи с нарушителите. Няколко месеца по-рано “изгоря” с бижута Мамаду Сако от Кристъл Палас. Неканени посетители в именията си имаха още Франк Лампард и Ашли Коул.

Първият футболист, който реши да се бори с крадците по старовремски метод, е Джак Грийлиш. Полузащитникът на Астън Вила влага 25 000 паунда в белгийски малиноа. Животните се употребяват от охранителната компания К9. Спряганият за Манчестър Юнайтед халф даде старт на цяла плеяда звезди, които постъпиха по същия метод.

Маркъс Рашфорд

Десятката на Манчестър Юнайтед си купи голямо кане корсо и го кръсти Светеца. То пази имението му в Лестършир. Цената на Светеца също е 25 000 паунда. Още от пръв взор кучето наподобява много страховито.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР