Някои от изображенията се фокусираха върху проблеми, с които страната

...
Някои от изображенията се фокусираха върху проблеми, с които страната
Коментари Харесай

СНИМКИ AP: В Северна Америка 2023 г. беше година на всички емоции

Някои от изображенията се концентрираха върху проблеми, с които страната продължава да се бори, като имиграцията на южната граница, където хората идват от цялостен ​​свят в вяра да потърсят леговище в Съединените щати: Мъж с тъмно лице чака, притискайки спящо дете, напомняйки за емблематичната „ Майка мигрант “ на Доротея Ланге от 1936 г.; малко дете минава под тел-концертина край Рио Гранде.

Плачещо дете в рейс, напускащо мястото на стрелбата в учебно заведение в Тенеси, демонстрира жертвите от още една година на принуждение с оръжие.

Влиянието на изменението на климата участва в редица изображения. Най-тежкият сезон на горските пожари в Канада в историята накара мъглата да се разнесе в Съединените щати, трансформирайки небето чак до Ню Йорк в постапокалиптично оранжево. И гневен горски пожар на хавайския остров Мауи унищожи огромна част от историческия град Лахайна.

Но хубостта на природата също е там, в морски лъв, който плува в залива La Jolla в Сан Диего, и пуфин, който носи храна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР