Някои неща се коренят дълбоко в миналото, това каза за

...
Някои неща се коренят дълбоко в миналото, това каза за
Коментари Харесай

Николай Петров по Нова: Алексей Петров е свалил е бдителността си, няма война между групировките

Някои неща се коренят надълбоко в предишното, това сподели за Алексей Петров юристът и някогашен чиновник на НСБОП Николай Петров. Според него поръчителят на убийството е мощна фигура, само че не е ясно кое деяние на Алексей Петров го е предиздвикало да го извърши. “Настъпваш ползи, не се знае против кого си ”, разяснява юристът в изявление в новините на Нова телевизия. Според него поръчителят на днешния атентат е същият, като на предходните.

Николай Петров сподели, че не чака следствието да стигне до поръчителите на убийството. Практиката е такава, че като заловят физическия причинител, прокуратурата и службите считат, че това е задоволително и не търсят поръчителите, разяснява той.

По негово мнение причинителите на сходни атентати стават все по-добри в изпънението на дилемите си.

“Алексей Петров се опитваше да развива застрахователния бизнес, както би трябвало да е - изсветлявайки го ”, коментара юристът. Той позволи, че е допустимо убийството да е поради бизнес ползи на съперници.

“Мутренските години не се връщат, тъй като не са си отивали ”, разяснява Николай Петров. На въпрос за какво тъкмо в този момент е осъществено убийството на Алексей Петров, той отвърна:

“Сега му е пристигнало времето. Свалил е бдителността си ”.

Има почистване на сметки в средите на групировките, убийството не е изолиран случай, само че не става въпрос и за война сред тях, съобщи юрист Николай Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР