Някои неща са трудни за вярване, особено когато те нямат

...
Някои неща са трудни за вярване, особено когато те нямат
Коментари Харесай

Всички ми казваха, че са суеверия , но откакто ги правя парите сами идват при мен

Някои неща са сложни за поверие, изключително когато те нямат разумно пояснение. Въпреки това, това не понижава тяхната успеваемост.

Всеки знае разнообразни суеверия, обещаващи пари и шанс.

Днес взехме решение да ви срещнем с няколко техники, които ще привлекат парите право в портмонето ви!

Тези, които ги практикуват, те споделят, че в действителност работят!

Винаги подреждайте банкнотите в портфейла си с лице към себе си, в низходящ ред, тъй че първо да видите най-големите банкноти, като го отворите. Не обръщайте банкнотите в портфейла с главата надолу. Намерете си късметлийска банкнота, паричен амулет. Приберете я в портмонето и в никакъв случай не се разделяйте с нея. Последните 2, 3, а в идеалния случай – 4 числа на тази банкнота би трябвало да съответстват с датата ви на раждане. Гледайте парите в никакъв случай да не са на пачка с нечетен брой банкноти. Ако употребявате валути на разнообразни страни, дръжте ги в разнообразни отделения на портмонето. Ако намерите на пътя монета с лицето нагоре, вземете я (това е на печалба), в случай че монетата е с лицето надолу – оставете я да лежи на земята. Изберете вярното портмоне за привличане на пари: то би трябвало да бъде направено от естествена кожа в алено. Старите портмонета е по-добре да изхвърлите. Сложете в портфейла си в поделение с транспарантно прозорче фотография с изображение на това, за което желаете да похарчите огромна сума. Отървете се незабавно от мръсните и окъсани банкноти, те нямат място в портфейла ви. Не оставяйте портфейла си изцяло празен, дано има най-малко една хартиена банкнота и няколко монети.

Разбира се, всички тези техники за привличане на пари може да ви наподобяват като бабини деветини…

Ако не вярвате в такива неща, пробвайте се да мислите за тях като игра – човек в никакъв случай не знае, може да ви изненадат!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР